سولفات آلومینیوم بر اساس یک روش شیمیایی از واکنش اسید سولفوریک و آلومینیم تری هیدرات تولید می شود. عمکرد اصلی سولفات آلومینیم به عنوان ماده منعقد کننده برای تصفیه آب آشامیدنی و فاضلاب است. سولفات آلومنیوم ۱۷ درصد همچنین در صنعت تولید کاغذ کاربرد دارد. در کشاورزی برای کاهش پی اچ خاک مصرف شده و جذب مواد مغذی را برای گیاهان تسهیل می نماید.
تقاضای روزافزونی در جهان برای سولفات آلومینیوم به دلیل کاربرد های فراوان آن در صنایع مختلف گسترش می یابد. همچنین رشد تقاضا برای سولفات آلومینیم جهت تصفیه آب در کشور های جهان پیش بینی می شود.
دلیل اصلی افزایش تقاضای جهانی برای سولفات آلومینیوم ، نیاز صنایع کاغذسازی است. همچنین تصفیه آب آشامیدنی و فاضلاب بخش صنعت هم نیاز جهانی به این ماده را بالا می برد. از طرفی تولید کنندگان مختلف در سراسر جهان نیاز صنایع گوناگون را تامین می نمایند. برای مثال ، بخش زیادی از سولفات آلومینیم مورد نیاز در خاور میانه در ایران تولید می شود.
مصرف کننده اصلی سولفات آلومینیم در جهان به تفکیک بخش عبارتند از:
– صنایع غذایی
– بخش سلامت
– صنایع کاغذسازی
– تصفیه خانه های آب آشامیدنی و فاضلاب
– دیگر کاربرد های صنعتی
مصرف سولفات آلومینیوم بر اساس عمکرد به تفکیک بخش در جهان عبارتند از:
– به عنوان افزودنی
– برای حذف BOD و COD
– رنگ بری
– جداسازی سلولی
بازار جهانی سولفات آلومینیم به هفت بخش تقسیم بندی می شود که عبارت از آمریکای شمالی ، آمریکای لاتین ، آسیا پاسیفیک بجز ژاپن ، اروپای غربی ، اروپای شرقی ، ژاپن ، خاورمیانه و آفریقا هستند. پیش بینی های انجام شده حاکی از رشد بخش آسیا پاسیفیک نسبت به دیگر کشور های توسعه یافته است. افزایش آلودگی آب و فاضلاب کارخانجات در کشور های هند و چین یکی از فاکتور های رشد مصرف سولفات آلومینیوم در این منطقه می باشد. از طرفی کشور های هند و چین ، پر جمعیت ترین کشور های جهان بوده و بیشترین نیاز را به سولفات آلومینیم دارند.
برخی از بازیگران کلیدی در صنعت تولید سولفات آلومینیوم در جهان عبارتند از:
– کمپانی لویال فریکم
– صنایع شیمیایی کینگدائو اولیلای
– کمپانی تولید سولفات آلومینیوم هانگو یونهی
– گروه مونا اگزیم
– صنایع شیمیایی لانگ فانگ هوینو
– تریوونی اینترکم
– صنایع شیمیایی فیشر کمی
– صنایع تصفیه آب ییژینگ
– صنایع شیمیایی لیووانگ سانجی
– تکنولوژی شیمیایی زیبو جیاشیتای